bianca

Mijn naam is Bianca Bijlholt en ik geef sinds 2009 les op de hondenschool. Na zelf met meerdere honden cursussen gevolgd te hebben, kreeg ik de vraag of ik zelf les wilde gaan geven. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Na een intensieve stage bij meerdere trainers kreeg ik de mogelijkheid om mij zelf als trainer te ontplooien.

Om mijn horizon te verbreden en het lesgeven een extraatje mee te kunnen geven, volg ik diverse workshops en cursussen. Het geleerde kan ik bij mijn eigen honden en in de lessen weer in praktijk brengen. Zodat ik de kennis heb om oefeningen indien nodig op een andere manier samen met de baas en hond aan te kunnen leren. Aangezien iedere hond uniek is.

Naast het lesgeven, train ik met mijn Herder Zirkhan en Australian Shepherd Laylah, behendigheid en gedrag en gehoorzaamheid. Hier ligt ook mijn passie. Verder vinden we frisbee, dogdance maar vooral trucs aanleren erg leuk. U zult mij dan ook tegen komen als trainer in de gast lessen, die tijdens de cursussen worden aangeboden.

Ik hoop u dan ook graag als cursist van hondenschool HappyGoLucky te mogen begroeten.

gallery/bianca