sharon

Ik ben Sharon Erenstein en ik ben gediplomeerd Kynologisch Instructeur (O&O) en Gecertificeerd Nadac Hoopers Nederland Instructeur, vanaf 2007 verzorg ik lessen in diverse takken van sport en opvoeding. Op dit moment geef ik les in Behendigheid en Hoopers. 

Ik ben zelf momenteel in het bezit van 3 honden. Een Australian Shepherd, Rottweiler en een Border Collie. Momenteel ben ik met mijn Rottweiler en Border Collie actief binnen de Behendigheid en Hoopers en loop ik in binnen- en buitenland wedstrijden. De Australian Shepherd is na jaren trouwe dienst als sportmaatje met zijn welverdiend pensioen. Naast het fanatieke training/wedstrijd leven, maak ik graag foto’s, liggen we vaak samen languit op de bank en maken vrije wandelingen door de natuur.


Al sinds 2009 maak ik deel uit van het Nederlandse ParAgility Team waar we elk jaar strijden op het Wereld Kampioenschap (PAWC). 

Om op de hoogte te zijn van de nieuwste methoden en technieken volg ik diverse workshops en trainingen met mijn honden. Mijn passie ligt in de hondensport, in het samen het beste team vormen met je hond wat mogelijk is.

Ik hoop u welkom te kunnen heten bij Hondenschool HappyGoLucky!