sharon

Ik ben Sharon Erenstein en ik ben Kynologisch Instructeur (O&O), vanaf 2007 verzorg ik lessen in Gedrag & Gehoorzaamheid en Behendigheid. Tevens ben ik gecertificeerd Nadac Hoopers instructeur sinds 2015. Zelf ben ik ook fanatiek binnen deze sporten en loop diverse wedstrijden door het hele land.

De band met je hond vind ik erg belangrijk, zeker als je samen plezier wilt hebben tijdens het sporten of de gewone dagelijkse wandelingen heb je een goede en sterke band met je hond nodig. Het opbouwen van deze band begint al vanaf dag 1 dat je hond in je leven komt. Van zoekspelletjes tot serieuze training en veel samen spelen, deze korte sessies zijn belangrijk voor de motivatie, concentratie en stimulatie van de hond. Wel moet dit afgestemd worden op het energieniveau van je hond. Naast hun actieve levensstijl liggen de honden hier ook met regelmaat ontspannen languit op de bank want voldoende rust is zeker ook belangrijk.

Met mijn Australian Shepherd Jigsaw ben ik momenteel vooral actief in Behendigheid en lopen wij vele wedstrijden door het hele land en tevens maken wij deel uit van het Nederlandse PAWC (Para Agility World Cup) Team en strijden eens per jaar in de Wereld Kampioenschappen. Samen hebben wij ons FHN G&G2 diploma gehaald. En diverse trainingen gevolgd in Neuswerk/detectie, Frisbee, Dogdance en Hoopers.

Met mijn Rottweiler Taboo ben ik actief in Behendigheid en G&G. Zij heeft haar FHN G&GB diploma behaald op haar eerste wedstrijd. Inmiddels zit zij op niveau GG1 maar omdat we momenteel druk zijn met de Behendigheid staat de GG even op een laag pitje. Ook Taboo maakt deel uit van het Nederlandse PAWC Team. Verder is zij ook dol op zwemmen en Frisbee en trainen we ook af en toe Hoopers.

Om op de hoogte te zijn van de nieuwste methoden en technieken volg ik regelmatig diverse workshops en trainingen ter bijscholing. Mijn interesses liggen dan ook zowel binnen de hondensport als binnen de opvoeding.

Ik hoop u welkom te kunnen heten bij Hondenschool HappyGoLucky!.

gallery/sharon 2019