Hallo, wat leuk dat u de trainers informatie leest. Mijn naam is Susan Winter en ik geef vanaf mijn 16e met veel plezier les op de hondenschool. Voor mij is het actief bezig zijn met je hond het leukste wat er is: Samen ontdekken wat je als team sterker maakt en dichterbij elkaar brengt is met elke hond een geweldig avontuur. Om als trainer de cursisten hierin te kunnen begeleiden en ze samen met hun honden te zien groeien in een sport is dankbaar werk, wat ik dan ook met veel enthousiasme doe. Momenteel draai ik dan ook met veel plezier een behenidgheidsles, geef ik samen met een collega de opstapcursus voor behendigheid en assisteer ik mijn collega in de Sociale HuisHond.  
 

Zelf ben ik actief in diverse sporten met mijn Australian Shepherds Rosie, Ryot en Kraken. Ook train ik regelmatig met de labrador van mijn moeder, Abby. Met Ryot en Abby ben ik ook actief in de wedstrijden van behendigheid. Al jaren reizen we samen het land door om hieraan deel te kunnen nemen. Rosie is inmiddels met pensioen, maar samen trainen we nog wekelijks Hoopers op een laag pitje. Kraken vindt vooral de outdoor activiteiten leuk; denk aan survivallen en suppen (Stand Up Padling). 
 

Naast het trainen, sporten en lesgeven vind ik bijscholing ook belangrijk, dus probeer ik jaarlijks bij diverse workshops en lezingen aanwezig te zijn. 


Ik hoop u snel te zien bij hondenschool HappyGoLucky!

susan